You are currently viewing Et bælte kan være den perfekte gave

Et bælte kan være den perfekte gave

Har far snart fødselsdag? Så skal man til at være kreativ! Der er stor sandsynlighed for, at også jeres far ikke mener, at han mangler noget. Fædre er gode til at være tilfredse, men derfor vil man stadig gerne slippe afsted med at give ham noget, der både kan overraske ham og gøre ham glad! Men hvad dog?

Er I også lidt idéforladte eller bare i tvivl om, hvad I skal vælge endnu, så kan I få nogle tips og idéer til gave i denne artikel. Så skal I nok få fundet den perfekte gave til jeres far!

Et bælte, der passer

Kunne jeres far godt bruge nogle nye bukser eller skjorte? Det kan nemt være, at I har set ham i de samme skjorte de sidste tyve år! Det kan godt blive lidt ensformigt efterhånden. Find en ny skjorte eller bluse, han vil kunne få gavn af i hverdagen. Ligeledes kan I overveje at give ham en accessory såsom et bælte.

Livrem skal kunne bruges af mænd i alle størrelser! Har jeres far fået lidt ekstra på sidebenene med alderen eller måske altid været en mand, der var god til at fylde bukserne ud? Så vil han helt bestemt sætte pris på en livrem til store mænd. I kan finde et utroligt stort udvalg af bæltestørrelser og livvidder til store mænd – for også de kommer i alle størrelser og former.

Giv et tilskud til hans hobby

Har jeres far en hobby, han dyrker højt og helligt? Det kan være, at mountainbiking, skak, film eller noget helt fjerde er hans helt store passion. Jeres far ved nok bedst, hvilket udstyr der er mest relevant, og hvad der er ”det rigtige”, så lad I blot ham om det! I behøver altså ikke at bruge en masse energi på forgæves at sætte jer ind i mountainbikemærker eller filminstruktører før 1970’erne for at gøre jeres far glad på sin fødselsdag.

I kan nemlig blot komme med et tilskud til hans hobby ved at dedikere en pengesum til hans hobby. Lav et fedt kort, leg i photoshop og laminer et billede eller noget tredje, der signalerer, at pengene er tiltænkt noget helt bestemt. Således kan I om et år have været bidragsydere til den nye cykel i garagen eller den signerede og indrammede filmplakat i stuen. Det vil uden tvivl gøre jeres far overrasket og rigtig glad!

Find ideer til flere gode fødselsdagsønsker lige her.